Close Menu
Centrum Nalatenschappen

Centrum Nalatenschappen

Centrum Nalatenschappen is een toonaangevende organisatie die ondersteuning biedt op alle aspecten rond nalatenschappen. Voor zowel non-profitorganisaties als particulieren wikkelen wij nalatenschappen af als executeur en bieden wij deskundig advies op het gebied van erfrecht.

Een snelle en zorgvuldige afwikkeling van uw nalatenschap

Het afwikkelen van een nalatenschap betekent een hoop administratieve rompslomp. Om nog maar te zwijgen van de ingewikkelde juridische en fiscale zaken die hiermee gepaard gaan. De afwikkeling van een nalatenschap vergt niet alleen veel kennis, maar ook veel tijd; gemiddeld neemt de afwikkeling anderhalf jaar in beslag. Als u uw nabestaanden hier niet onnodig mee wilt opzadelen, kan Centrum Nalatenschappen wellicht uitkomst bieden.

Centrum Nalatenschappen heeft een jarenlange ervaring als executeur en heeft niet alleen de benodigde juridische en fiscale kennis, maar ook de organisatorische vaardigheden om uw nalatenschap snel en zorgvuldig af te wikkelen. Wij doen dit tegen een redelijke vergoeding. Met onze hulp neemt u uw nabestaanden zorgen uit handen en voorkomt u bovendien hoge kosten die uit uw nalatenschap betaald moeten worden.
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij het afwikkelen van uw nalatenschap? Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan

Vragenlijst nalatenschappen

Als u nadenkt over uw eigen overlijden, komen er heel wat vragen naar boven. Natuurlijk over uw testament: wat laat u na en aan wie? Maar ook over uw uitvaart. Als u hier specifieke wensen over heeft, is het verstandig dit met uw dierbaren te bespreken en een en ander vast te leggen. Voor uw nabestaanden is het handig als er een adressenlijst is van familie, vrienden, kennissen en organisaties die op de hoogte gebracht moeten worden van uw overlijden. En wat moet er bijvoorbeeld gebeuren met uw huisdieren, als u die heeft?

Om alles in één keer goed te regelen en niets over het hoofd te zien, heeft Centrum Nalatenschappen een uitgebreide ‘Vragenlijst Nalatenschappen’ samengesteld. In deze vragenlijst komen alle onderwerpen en aandachtspunten rond uw nalatenschap aan bod. Zo weet u precies wat u allemaal moet regelen, en ook voor uw nabestaanden is het prettig om alles op een rijtje te hebben staan.
Voor € 19 kunt u de Vragenlijst Nalatenschappen bestellen via de site. Als u een gesprek aanvraagt over de mogelijkheden die wij bieden om uw nalatenschap af te wikkelen, ontvangt u de vragenlijst geheel kosteloos.

Vraag nu de vragenlijst aan door onderstaand formulier in te vullen.

Klikt u op ‘Versturen', dan geeft u automatisch toestemming aan Centrum Nalatenschappen om uw gegevens te verwerken om u de vragenlijst toe te kunnen sturen, contact met u op te nemen voor een adviesgesprek en/of contact met u op te nemen naar aanleiding van uw vraag/opmerking. Mocht u onze privacy verklaring willen lezen, klik dan op de volgende link: Privacy verklaring Centrum Nalatenschappen

Neem contact op