Close Menu
Deskundige hulp nodig bij de afwikkeling van een nalatenschap?

Deskundige hulp nodig bij de afwikkeling van een nalatenschap?

Veel partijen kunnen in aanmerking komen voor de rol van executeur. Het kunnen familieleden en vrienden van de overledene zijn, of relatieve buitenstaanders zoals voormalige collega's, de boekhouder van de familie of de notaris. Het is mogelijk dat u zelf wordt benoemd tot executeur. Het is goed om te realiseren dat het executeurschap weliswaar veel voldoening kan geven, maar ook valkuilen met zich mee kan brengen. Bijvoobeeld in situaties rondom de hoofdelijke aansprakelijkheid, de rekening en verantwoording die afgelegd moet worden en het onderhouden van een goede relatie met de erfgenamen. Vanuit die gedachte heeft Centrum Nalatenschappen een nieuw product ontwikkeld, waarin wij executeurs bijstaan met deskundige hulp.

Wat kan ik van Centrum Nalatenschappen verwachten?
In feite bent u de executeur en handelt u de nalatenschap af. Centrum Nalatenschappen kan u ondersteunen bij het traject, van begin tot eind, middels onze gratis dienst die u bij ons kunt afnemen. U ontvangt gedurende 1 jaar informatie van ons middels e-mails. Hierin staat waar u op welk moment van de afwikkeling aan moet denken en wat er van u als executeur op dat moment verwacht wordt.

Kan ik op ieder moment instromen?
Centrum Nalatenschappen ondersteunt vanaf het moment dat een dierbare is overleden. U kunt op ieder moment van het proces in de afwikkeling instromen. Mocht u later instromen (bijvoorbeeld pas 4 weken na de overlijdensdatum van de erflater), dan krijgt u op het moment van aanmelding alle informatie toegestuurd die u normaliter al eerder ontvangen zou hebben, zodat u kunt beoordelen of u alle stappen hebt doorlopen die u tot op dat moment doorlopen zou moeten hebben.

Is het product op maat gemaakt?
In de e-mails ontvangt u informatie over alle algemene zaken die spelen rondom nalatenschappen. Centrum Nalatenschappen heeft zo volledig mogelijk geprobeerd uit een te zetten op welk moment er welke taken volbracht moeten worden door de executeur. Centrum Nalatenschappen B.V. kent uw specifieke situatie niet. Mocht u op een bepaald moment vragen hebben omtrent een specifieke situatie, dan helpen wij u graag verder. U kunt op dat moment zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen.

Is het mogelijk dat Centrum Nalatenschappen mijn rol als executeur overneemt?
Dit is mogelijk. Wij raden u aan om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de gratis en vrijblijvend deskundige hulp bij de afwikkeling?
U kunt zich op werkdagen tussen 09.00u en 17.00u telefonisch aanmelden door te bellen met ons telefoonnummer 073 - 610 10 40. Wij vernemen dan graag enkele gegevens van u, zodat wij het traject op het gewenste moment voor u kunnen starten. Vanaf dat moment ontvangt u van ons de benodigde informatie per e-mail, zodat u precies weet wat op welk moment van u als executeur verwacht wordt. Wilt u liever gebeld worden? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Vergeet daarom niet een geldig telefoonnummer in te vullen.

Mocht u meer vragen hebben over onze dienst, dan staat het u vrij om gedurende werkdagen contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.


Als u onderstaande gegevens invult en op de knop ‘Versturen’ klikt, geeft u automatisch toestemming aan Centrum Nalatenschappen om telefonisch contact met u op te nemen.
Centrum Nalatenschappen verwerkt uw gegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen en indien gewenst, u de e-mails toe te kunnen sturen.

Indien het traject in gang gezet wordt, ontvangt u gedurende 1 jaar lang e-mails die u helpen bij het afwikkelen van een nalatenschap. U kunt zich hiervoor te allen tijden afmelden met de link onderaan de e-mails die u ontvangt.

Belt u mij voor het traject Hulp Bij De Afwikkeling

Velden met een * zijn verplicht.