Close Menu
Download gratis de brochure Wijzer Nalaten

Download gratis de brochure Wijzer Nalaten

Een prettige gedachte als het goed geregeld is.

Heeft u wel eens nagedacht over de bezittingen en eventuele schulden die u na uw overlijden achterlaat? Niet iedereen vindt het prettig om hier bij stil te staan, maar het geeft vaak rust als men weet dat alles goed geregeld is. En wat een goed besluit is, valt niet eenduidig te beantwoorden. Zo kunt u ervoor kiezen niets te regelen, maar u kunt ook besluiten tot het opmaken van een testament. Uw specifieke situatie en persoonlijke voorkeur zijn daarvoor doorslaggevend.

Wij hebben deze brochure ontwikkeld om u vrijblijvend informatie te geven zodat u uw keuzes makkelijker kunt maken.

Deze brochure helpt u om uw nalatenschap zo goed mogelijk te regelen. Het geeft nuttige informatie en u vindt het antwoord op verschillende veel gestelde vragen. Met het stappenplan op pagina 3 vindt u snel uw weg in deze Wijzer Nalaten. Zo kunt u meteen doorbladeren naar de informatie die voor u het meest van belang is. Maar u kunt de brochure natuurlijk ook van begin tot eind doornemen.

Download nu gratis ‘Wijzer Nalaten’. Vul uw gegevens in en u ontvangt direct uw exemplaar.

Klikt u op ‘Ja, stuur mij de gratis download’, dan geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van de Wijzer Nalaten per e-mail. Tevens geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van commerciële e-mails van Centrum Nalatenschappen die u vrijblijvend informeren over testamenten en nalaten. Centrum Nalatenschappen verwerkt uw gegevens om u deze download en e-mails toe te kunnen sturen. U kunt zich hiervoor te allen tijden afmelden met de link onderaan de e-mails die u ontvangt.