Close Menu
Gratis download 'Uw persoonlijke nalatenschapsdossier'
Gratis download 'Uw persoonlijke nalatenschapsdossier'

Gratis download 'Uw persoonlijke nalatenschapsdossier'

Uw persoonlijke nalatenschapsdossier: alles goed geregeld

Na overlijden moeten veel zaken uitgezocht en geregeld worden, zoals de uitvaart en de afwikkeling van de nalatenschap.

Voor de nabestaanden kan de afwikkeling van uw nalatenschap erg belastend zijn. Na uw overlijden zijn zij vaak bezig met het verwerken van het verlies en willen ze niet direct belast worden met de zakelijke kant van de uitvaart en de afwikkeling van de nalatenschap. Bovendien is het voor een direct familielid, die ook belanghebbende is, vaak lastig neutraal en objectief te handelen.

Steeds meer mensen willen dat hun nalatenschap naar hun wensen wordt afgehandeld maar hun nabestaanden daarmee niet belasten. Om dit op voorhand te waarborgen is het verstandig om een testament op te maken waarin tevens een executeur wordt benoemd. Iemand die weet wat ú wilt en die de deskundigheid heeft alles volgens uw wensen uit te voeren.

Dit dossier kan een handig hulpmiddel zijn om uw nalatenschap zo efficiënt mogelijk af te wikkelen. In dit dossier komen alle onderwerpen en aandachtpunten omtrent uw nalatenschap aan bod. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, is dit dossier ingedeeld in 5 categorieën:

  1. Relaties
  2. Bezittingen
  3. Financiën
  4. Lidmaatschap
  5. Overige.

Per categorie kunt u zelf aangeven wat voor u belangrijk is en wat u wilt vastleggen.

Download nu gratis ‘Uw persoonlijke nalatenschapsdossier’. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct uw exemplaar. Print het exemplaar uit en vul het in. Door het dossier in te vullen, kunnen uw erfgenamen na uw overlijden alles makkelijk terugvinden.

Klikt u op ‘Ja, stuur mij de gratis download’, dan geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van het digitale Uw Persoonlijke Nalatenschapsdossier per e-mail. Tevens geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van 7 commerciële e-mails van Centrum Nalatenschappen die u de komende 2 maanden vrijblijvend informeren over testamenten en nalaten. Centrum Nalatenschappen verwerkt uw gegevens om u deze download en e-mails toe te kunnen sturen. U kunt zich hiervoor te allen tijden afmelden met de link onderaan de e-mails die u ontvangt. Mocht u onze privacy verklaring willen lezen, klik dan op de volgende link: Privacy verklaring Centrum Nalatenschappen