Close Menu
Medewerkers

Henk de Graaf

Henk de Graaf is oprichter en directeur van Centrum Nalatenschappen. Ruim 10 jaar geleden is hij gestart met Centrum Nalatenschappen om het onderwerp nalaten meer onder de aandacht te brengen. Niet iedereen vindt het prettig om bij dit onderwerp stil te staan, maar het geeft vaak rust als men weet dat alles goed geregeld is. En wat een goed besluit is, valt niet eenduidig te beantwoorden. Dat is voor iedereen anders. 

Jeannet Peters

Jeannet Peters is in 2006 afgestudeerd aan de sociale faculteit van de Universiteit van Tilburg. Sinds oktober 2009 is ze werkzaam bij Centrum Nalatenschappen, waar ze zich vol enthousiasme inzet voor alles rondom nalatenschappen. Ze is van mening dat mensen via hun testament een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan hetgeen waar hun hart ligt.

Perry Landman

Perry Landman heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is hij werkzaam geweest als jurist bij Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen en bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch. Sinds januari 2012 is hij werkzaam bij Centrum Nalatenschappen. Perry houdt zich bezig met de controle op de afwikkeling van nalatenschappen en executele werkzaamheden voor goede doelen en particulieren. Met respect de laatste wil van de overledene uitvoeren, dat is waar Perry voor staat.

Simone Mercx

Simone Mercx heeft communicatie gestudeerd en is sinds januari 2017 werkzaam bij Centrum Nalatenschappen. Dagelijks zet zij zich met hart en ziel in op het vlak van nalaten. 'Ik vind het vooral belangrijk dat de klant tevreden is, want dan ben ik dat ook!'