Close Menu
Persoonlijke Nalatenschapsdossier

Persoonlijke Nalatenschapsdossier


Als u nadenkt over uw eigen overlijden, komen er heel wat vragen naar boven. Natuurlijk over uw testament: wat laat u na en aan wie? Maar ook over uw uitvaart. Als u hier specifieke wensen over heeft, is het verstandig dit met uw dierbaren te bespreken en een en ander vast te leggen. Voor uw nabestaanden kan het bijvoorbeeld handig zijn om een adressenlijst te hebben van familie, vrienden, kennissen en organisaties die op de hoogte gebracht moeten worden van uw overlijden. Maar denkt u ook aan het opschrijven van uw wensen met betrekking tot uw eventuele huisdieren, lopende abonnementen die opgezegd moeten worden of de wachtwoorden van uw e-mailaccount en internetbankieren. 

Om alles in één keer goed te regelen en niets over het hoofd te zien, heeft Centrum Nalatenschappen een uitgebreide 'Persoonlijke Nalatenschapsdossier' samengesteld. In dit dossier komen alle onderwerpen en aandachtspunten rond uw nalatenschap aan bod. Zo weet u precies wat u allemaal moet regelen, en ook voor uw nabestaanden is het prettig om alles op een rijtje te hebben staan. 

Voor € 19 kunt u de Persoonlijke Nalatenschapsdossier bestellen. Als u een gesprek aanvraagt over de mogelijkheden die wij bieden om uw nalatenschap af te wikkelen, ontvangt u het dossier geheel kosteloos. Vraag de Persoonlijke Nalatenschapsdossier nu aan door onderstaand formulier in te vullen. 

Klikt u op 'Versturen', dan geeft u automatisch toestemming aan Centrum Nalatenschappen om uw gegevens te verwerken om u het dossier toe te kunnen sturen, contact met u op te nemen voor een adviesgesprek en/of contact met u op te nemen naar aanleiding van uw vraag/opmerking. Lees voor meer informatie onze privacy verklaring

 

 

Neem contact op