Close Menu
Wijzer Nalaten

Wijzer Nalaten

Heeft u wel eens nagedacht over het moment dat u er niet meer bent? 

Uw nalatenschap en wat er moet gebeuren als u overlijdt zijn misschien geen onderwerpen waar u dagelijks mee bezig bent of mee bezig wilt zijn. Sommigen denken ook 'Wie dan leeft, wie dan zorgt'. Maar mogelijk zadelt u dan ongewenst uw nabestaanden op met veel gedoe of gaat uw nalatenschap naar personen waarvan u dat eigenlijk liever niet zou willen. Daarom is het goed om hier in ieder geval bij stil te staan en u zelf af te vragen: 'Hoe is het in mijn situatie geregeld?'.

Wijzer Nalaten
Al voor het 12e jaar op rij brengen wij de brochure 'Wijzer Nalaten: verstandig omgaan met uw erfenis' uit. Deze brochure helpt u op weg bij al uw vragen omtrent Nalatenschappen. In deze Wijzer Nalaten leest u over wat er gebeurt als u geen testament heeft, wat de vrijstellingen en belastingtarieven van 2019 zijn met handige rekenvoorbeelden en u leest van alles over de executeur. Daarnaast maken wij ook actuele onderwerpen bespreekbaar in de Wijzer Nalaten, zoals het levenstestament en nalatenschappen bij een echtscheiding of hertrouwen. 

Vraag de Wijzer Nalaten gratis aan
Onze website staat bordevol informatie over nalaten. Leest u deze informatie liever op papier, dan kunt u de Wijzer Nalaten geheel gratis bij u thuis ontvangen. Op die manier kunt u  er eens rustig de tijd voor nemen. Vraag de Wijzer Nalaten via onderstaand contactformulier op. Digitaal de Wijzer Nalaten lezen kan natuurlijk ook. 

 

 

 

Neem contact op